contact 

 

DAKINA

 

Kina

Tel: +31 (0)6 24260288

Email kinayogini@gmail.com   www.dakina.nl

 

Bank NL16 INGB 0005864934 t.n.v. C E Broekmans

KVK 273474200 

 

 


Den Haag
The Netherlands

0031624260288

Critical Alignment Yoga, Critical Alignment Therapie, Critical Alignment Retreat Portugal, Yoga Years, Archipelbuurt Den Haag Centrum, Studio Dakina, Yoga goed voor je rug, Yoga vakantie Portugal, Acro Yoga on the beach, Scheveningen, Run & Yoga on the Beach, My Sport & Yoga. Critical Alignment Therapy, Critical Alignment Yogaweek, hoofdstandbankje, yoga voor rugklachten. Boogje, rolletje, stripje

 

Wouter_Keuris_@_Kina_Yoga_WEB-4.jpg

Embodied Yoga Year

Het Embodied Yoga Year geeft de mogelijkheid om de ontdekkingsreis die je in het Deepening Yoga Year bent begonnen verder te verdiepen en een volgende stap te zetten.

Je focus en inzet tijdens het Deepening Yoga Year zorgden voor een bewustere verbinding met je lichaam. Zo ontdekte je de transformatie die mogelijk bleek toen we bereid waren naar binnen te gaan en bewust zijn gaan voelen. Verharde en ongebruikte gebieden werden weer actief, zwakke gebieden kregen meer stabiliteit en doodse gebieden weer gevoel. Het is alsof je meer gaat leven, als meer van je lijf weer meedoet en je met meer van jezelf in verbinding bent. Er is een directer contact met je ervaring en een diepere be-‘leving’ van jezelf. Onze ‘houding’ – ten opzichte van onszelf en hoe we in het leven staan – veranderde niet alleen fysiek maar ook wezenlijk.

Het Embodied Yoga Year is een uitnodiging deze verbinding met jezelf, niet alleen bewuster te be-‘leven’ maar ook bewust te ‘leven’. Opdat we onze openere ‘houding’ daadwerkelijk in kunnen nemen, gaan bewonen en belichamen.

Jouw lichaam is in wezen alles wat je in dit leven werkelijk bezit. Het is je schatkamer, je instrument, je werktuig. Yoga opent als het ware de schatkist, stemt je instrument, slijpt je werktuig en updates je computer door stil te staan bij wat is. Nu!

Het Embodied Yoga Year geeft je een kaart om je schatten te ontdekken en vervolgens tevoorschijn te halen. Je instrument niet alleen te stemmen maar het ook te gaan bespelen. Je werktuig niet alleen te slijpen maar nu ook in te zetten om te creëren. Om zo te belichamen wat er ten diepste leeft.

Intensives

De 7 intensives lopen als een rode draad door het jaar. Eventueel gecombineerd met wekelijkse yoga lessen. Een constante in je beoefening biedt de structuur voor verdere ontdekking en verdieping. Er ontwikkelt zich steeds meer vertrouwen en inzicht in het proces. Fysieke en mentale bewegingspatronen worden sneller helderder en kunnen dus makkelijker transformeren, zodat je levensenergie vrijer zal stromen.

Individuele sessies

De individuele sessies bieden de mogelijkheid je belichaming verder te verkennen en vorm te geven. Ze zijn afgestemd op jouw persoonlijke interesse. In deze sessies onderzoeken  we samen verder en geef ik handvatten gericht op het maken van je volgende stap. 

Self practice

In het self-practice-onderdeel ga je zelfstandig aan de slag met je ontdekkingen en inzichten, opgedaan in de individuele- en de groepssessies, opdat deze steeds naadlozer aansluiten bij het integreren van je bewustwording op de mat dan wel van de mat, dus in het leven zelf.  Dit proces maak je nog helderder en bewuster door je ervaringen te benoemen en erop te reflecteren in je proceslogboek.

Groepssessies

De processen die in werking worden gezet door de yoga, zijn individueel verschillend en vaak zeer krachtig. Ze werken dieper, langer en op meer niveaus door dan de tijd die je op de mat spendeert. Deze sessies zijn ervaringsgericht, de werkvormen bieden verschillende ingangen en expressiemogelijkheden om de specifieke thema’s te onderzoeken, te herkennen en te belichamen. In deze lessen lopen we een stukje gezamenlijk op en is er veel ruimte om je beleving, inzichten en waarheid te delen met de mensen die hierin ook hun eigen stappen maken.

Yoga Retreat Portugal

Begin oktober of midden mei dompel je jezelf een week lang onder in de zon, zee, natuur, lekker eten, het zwembad en de yoga. In het jaar tot nu toe heeft zich een focus afgetekend die zich tijdens deze week kan vertalen naar grote veranderingen. Door het ontbreken van werk-, kook- of huisstress is dit een week voor jou alleen, samen met anderen. Deze retreatweek is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen.


Overzicht

Tijdvlak: september t/m juli 2019-2020

Het jaar bestaat uit de volgende elementen

 • Critical Alignment Intensives op zaterdag van 10.00 - 14.00 uur

 • 5 groepssessies

 • 7 individuele sessies van 1,5 uur

 • Eigen beoefening thuis (afgestemd met deelnemer)

 • Documenteren proces in de vorm van proceslogboek.

 • Yoga Retreat Portugal 5-12 oktober 2019, 9-16 mei 2020 of de Living Yoga Retreat van 16-23 mei 2019 (inclusief Yoga, maaltijden en accommodatie).

Kosten

€ 1380 Embodied Yoga Year zonder Retreat.

Optioneel Retreat Portugal (is met 10% korting, € 80 meerprijs voor huisje alleen) 

Het bedrag kan worden betaald in 3 termijnen, aanbetaling bij inschrijving is €200 en ga je akkoord met wat hier staat.

 

Data groepslessen ‘19-’20

 • Zaterdag 9 november

 • Zaterdag 18 januari 

 • Zondag 15 maart

 • Zaterdag 6 juni

 • Zaterdag 4 juli

Tijd - Locatie  

Zaterdagen van 15.30-20.30 uur, Studio Elvi, Sumatrastraat 265 Den Haag

Zondagen van 13-18 uur, locatie volgt.

Data Intensives

zie Intensives

7 intensives naar keuze

Tijd  zaterdag 10.00-14.00 uur

Locatie Sumatrastraat 26, Den Haag

 

Individuele sessies

Persoonlijk te plannen met Kina in de weken rondom de groepsessies.