contact 

 

DAKINA

 

Kina

Tel: +31 (0)6 24260288

Email kinayogini@gmail.com   www.dakina.nl

 

Bank NL16 INGB 0005864934 t.n.v. C E Broekmans

KVK 273474200 

 

 


Den Haag
The Netherlands

0031624260288

Critical Alignment Yoga, Critical Alignment Therapie, Critical Alignment Retreat Portugal, Yoga Years, Archipelbuurt Den Haag Centrum, Studio Dakina, Yoga goed voor je rug, Yoga vakantie Portugal, Acro Yoga on the beach, Scheveningen, Run & Yoga on the Beach, My Sport & Yoga. Critical Alignment Therapy, Critical Alignment Yogaweek, hoofdstandbankje, yoga voor rugklachten. Boogje, rolletje, stripje

 

uitnodiging 7 juli jpg.jpg

News

DAKINA PORTUGAL    -    2008-2018    -    10 jaar   -    20 retreats      -    DANK JULLIE WEL ALLEMAAL!

DAKINA PORTUGAL    -    2008-2018    -    10 jaar   -    20 retreats     -    DANK JULLIE WEL ALLEMAAL!

 

                                                                                                            Den Haag, 20 juni 2014

Lieve Allemaal,

Deze brief is er om je te informeren over de ontwikkelingen van STUDIO DAKINA. Per 8 juli 2014 zal de vorm waarin ik werk veranderen en draag ik de studio over aan Ellen Pronk-Visser.

Ik wil beginnen met jullie te bedanken. Te bedanken voor jullie trouwe komst naar deze mooie plek. Jullie interesse en vertrouwen hebben mij de mogelijkheid gegeven om mijn yogalessen te ontwikkelen, te verdiepen en te verbreden. Ik ervaar dit als een groot geluk en ben jullie daar ontzettend dankbaar voor.

Het volgen van mijn hart bracht mij tot de yoga. Het begon met een nieuwsgierigheid en onderzoek in mijzelf en vloeide organisch over in mijn liefde dit te delen en te onderwijzen. Mijn manier van werken en de plekken waar ik lesgaf groeiden mee en zo opende STUDIO DAKINA bijna vijf jaar geleden haar deuren. Nu sta ik weer op een punt mijn hart verder te volgen omdat ik mijn werk en beoefening verder wil ontwikkelen.

De essentie van yoga is eenheid. Voor mij betekent dit ‘alignment van zijn’. Dit is wat mij bezielt. Daarom wil ik mij, met de lichamelijke alignment als mijn fundament, verder verdiepen in de alignment van alle aspecten van bewustzijn die een mens tot de ervaring van eenheid brengt. Dit ervaren, belichamen, leven en zo integreren in mijn werk.

Ik ga me volledig richten op het verdiepen en verbreden van de yoga in de vorm van:

 • (Critical Alignment) Deepening Yoga Year (in de studio)
 • Embodied Yoga Year (in de studio)
 • Yoga of Being Year (in de studio)
 • Critcal Alignment Intensives & Workshops (in de studio/op het strand)
 • Retreats (in Portugal voor en najaar)
 • Individuele sessies (in de studio)
 • Bij voldoende interesse een Teacher Training (in de studio)

Om aan dit alles de ruimte te geven zal de vorm waarin ik nu werk en leef dus veranderen. Om dat te kunnen doen zal ik de wekelijkse lessen moeten loslaten. Daarom draag ik per 8 juli de studio over aan Ellen. Ellen heeft de afgelopen tijd vaker mijn lessen vervangen dus velen van jullie kennen haar al. Ellen en ik zullen nauw blijven samenwerken en ik zal de studio als mijn basis blijven gebruiken.

Ellen zal de studio voortzetten onder de naam STUDIO ELVI. Ik ken en voel haar liefde voor de yoga, het lesgeven en deze plek. Haar achtergrond is fysiotherapeute en zij heeft de bijscholingen Critical Alignment Yoga en de Therapie bij Gert van Leeuwen gevolgd alsmede drie verdiepingsjaren bij mij. Ik ben erg blij dat zij deze stap maakt en de studio voort gaat zetten. Jullie zijn bij haar in goede handen en ik vind het dan ook heel fijn dat jullie de yoga bij haar op wekelijkse basis en gewoon met jullie rittenkaarten kunnen continueren hier in de Sumatrastraat.

Vanaf 8 juli is er een zomerstop en zal de studio gesloten zijn. Met ingang van 17 augustus 2014 zal de studio heropent worden onder de nieuwe naam: STUDIO ELVI.  Bij Ellen kan je straks terecht voor:

 • Critical Alignment Yogalessen
 • Privé-Yoga lessen
 • Workshops
 • Yogatherapie
 • Fysiotherapie

Deze verandering is dus geen einde maar een transformatie; voor de studio voor Ellen en voor mij. Jullie krijgen zo een breder, dieper en groter aanbod en ik hoop van harte dat jullie deel zullen nemen aan deze groei!

Ik kijk ernaar uit jullie te blijven ontmoeten en zie jullie graag tegemoet in een individuele sessie, in een van mijn yoga years, workshops of retreats.

Warme groet,

Kina

Kina

www.dakina.nl  |  kinayogini@gmail.com |  tel 06 24260288 

Ellen  

www.studio-elvi.nl  |  ellen@studio-elvi.nl  |  tel 06 16928758

foto: Inge van Mill (vooraan in de hond)

foto: Inge van Mill (vooraan in de hond)