contact 

 

DAKINA

 

Kina

Tel: +31 (0)6 24260288

Email kinayogini@gmail.com   www.dakina.nl

 

Bank NL16 INGB 0005864934 t.n.v. C E Broekmans

KVK 273474200 

 

 


Den Haag
The Netherlands

0031624260288

Critical Alignment Yoga, Critical Alignment Therapie, Critical Alignment Retreat Portugal, Yoga Years, Archipelbuurt Den Haag Centrum, Studio Dakina, Yoga goed voor je rug, Yoga vakantie Portugal, Acro Yoga on the beach, Scheveningen, Run & Yoga on the Beach, My Sport & Yoga. Critical Alignment Therapy, Critical Alignment Yogaweek, hoofdstandbankje, yoga voor rugklachten. Boogje, rolletje, stripje

 

147_Scott Howard:Special Blend Outerwear.jpg

small print

 

Individuele lessen

 

  • Reeds betaald lesgeld kan niet worden gerestitueerd.

  • Afzegging van individuele sessies kan tot maximaal 48 uur voor aanvang van de sessie. Valt de afzegging binnen de 48 uur en kan er geen vervanging gevonden worden dan zal de sessie worden doorberekend.

INtensives

 

  • Deelname is op volgorde van binnenkomst van aanmelding bij Kina en is je plek is dan definitief. Betaling van het totaal bedrag is dan verwacht op rekeningnummer 58664934 t.n.v. C. E. Broekmans of contant. Afmelden kan tot een week voorafgaande aan de Intensive, de Intensive kan dan verschoven worden binnen het seizoen '18-'19 tenzij er geen plek meer is, dan kan deze verschuiven naar het volgende jaar. Bij afmelding binnen 1 week voor aanvang van de Intensive, ongeacht de reden, is verschuiven niet meer mogelijk tenzij de plek overgenomen kan worden door iemand van de wachtlijst. Restitutie van het bedrag is niet mogelijk.

Retreat Portugal

 

  • Aanbetaling bij inschrijving is € 200. Deelname is op volgorde van binnenkomst en is definitief na ontvangst van betaling op rekeningnummer NL16 INGB 0005864934 t.n.v. C E Broekmans

  • Het totale bedrag dient te worden voldaan ten minste 60 dagen voor aanvang van de retreat. Restitutie van het totaal bedrag minus de aanbetaling is mogelijk tot 60 dagen voor aanvang. Bij afzegging binnen 60 dagen, ongeacht de reden, voor aanvang wordt het totaal bedrag in rekening gebracht.

  • Preferentie voor overnachting in een huisje alleen dient bij inschrijving te worden vermeld en is op volgorde van binnenkomst. Dit is mogelijk zolang er plek is. Wanneer de voorkeur uitgaat naar een huisje samen maar dit niet mogelijk is zal het bedrag voor een huisje alleen in rekening worden gebracht.

Yoga Years

 

  • Aanbetaling bij inschrijving of aangeven van continueren is € 200. Het overige bedrag kan worden betaald in 3 termijnen.

  • Restitutie van het totaal bedrag minus de aanbetaling is mogelijk tot 60 dagen voor aanvang van de eerste groepssessie. Na aanvang zal bij eerdere afhaking, ongeacht de reden, het totale bedrag in rekening worden gebracht.

 

Opnames

 

  • Geen opnames.

  • Uitzondering: individuele sessies in persoonlijk contact met Kina.