contact 

 

DAKINA

 

Kina

Tel: +31 (0)6 24260288

Email kinayogini@gmail.com   www.dakina.nl

 

Bank NL16 INGB 0005864934 t.n.v. C E Broekmans

KVK 273474200 

 

 


Den Haag
The Netherlands

0031624260288

Critical Alignment Yoga, Critical Alignment Therapie, Critical Alignment Retreat Portugal, Yoga Years, Archipelbuurt Den Haag Centrum, Studio Dakina, Yoga goed voor je rug, Yoga vakantie Portugal, Acro Yoga on the beach, Scheveningen, Run & Yoga on the Beach, My Sport & Yoga. Critical Alignment Therapy, Critical Alignment Yogaweek, hoofdstandbankje, yoga voor rugklachten. Boogje, rolletje, stripje

 

IMG_2229.jpg

Kina

Kina

Kina's passie en nieuwsgierigheid naar de essentie van het leven brachten haar van onbewoonde eilanden in Azie tot in de wildernis van Alaska.

De levendigheid, het avontuur, de rust, vrijheid en ruimte die haar op haar reizen in de wereld zulke wakkere ervaringen gaven kon zij in haarzelf terug vinden via de ‘kaart’ die Critical Alignment Yoga haar gaf. De heldere methode die zij vol overgave beoefent transformeerde haar fysiek (ze groeide 3 cm in 2 jaar tijd) en maakt dat haar hele 'zijn' zich steeds meer aligned. 

Het begeleiden in en aanreiken van haar belichaamd weten doet zij met liefde en bezieling. 

Zij volgde de volledige Critical Alignment leraren- en de Critical Alignment Therapieopleiding. Sinds 2003 geeft zij les in Critical Alignment Yoga en sinds 2006 ook Critical Alignment Therapie. Van 2009 t/m 2014 was ze eigenaar van 'STUDIO DAKINA'.

Nu focust ze volledig op de door haar ontwikkelde verdiepende Yoga Years: het Deepening - en het Embodied Yoga Year en het Yoga of Being Year alsmede individuele sessies en de Intensives welke zij geeft in haar voormalige studio in Den Haag. Zij geeft sinds 2008 in het voor-, en najaar meerdere Retreats in Portugal.

Je kunt haar als model terugvinden in het boek 'Yoga: Critical Alignment' van Gert van Leeuwen, zowel in de Nederlands, Engels als Russische versie.

"De kracht van Kina zit in haar open blik, haar secure waarneming, het aanvoelen van wat nodig is op welk moment en de verantwoordelijheid voor jezelf bij jou laten."

"Als we iedereen een eigen Kina geven, dan komt het helemaal goed met de wereld."

“Kina is de pokon van Zijn”

“All you need is L̶O̶V̶E̶ KINA”